סיוע למעסיקים באיוש קציני בטיחות - חינם!  |  יום ההשתלמות הרבעוני הבא ב-19/6/2012 בשפיים  |  רשימת המועמדים למוסדות האיגוד  |  הזמנה לאסיפה הכללית/בחירות לאיגוד/השתלמות מקצועית  |  עידכוני תקנות תעבורה 3/12  |  

  
 

  
  
  




מבצע אכיפה בתל אביב נגד רוכבי אופנועים וקטנועים פורקי חוק
17-11-10
הולכי רגל כמו גם נהגי מכוניות מכירים היטב את השתוללות נהגי הקטנועים והאופנועים, את הנהיגה חסרת האחריות שלהם שגורמת לא אחת לתאונות קשות עם נפגעים.
רוכבי האופנועים מעורבים פי 25 יותר בתאונות דרכים בהשוואה לנהגי כלי רכב פרטי. זאת ועוד, מרבית התאונות בהן מעורב רוכב אופנוע, האשם בתאונה ברב המקרים היה רוכב האופנוע עצמו.
העבירה השכיחה ביותר בקרב רוכבי האופנועים היא נהיגה במהירות מופרזת אך גם הזיגזוג המטורף בין מכוניות, רכיבה על מעברי חצייה  ורכיבה פראית על מדרכות בין הולכי רכב הינן עבירות הגורמות לתאונות קשות ומיותרות.
נראה איפא כי  אכיפה מאד מוגבלת אם בכלל של  חוקי תנועה אלמנטרים על נהגים אלו מאפשרת לרוכבי האופנועים "לפתח" את הנהיגה המסוכנת  בכליי רכבם לדרגות הולכות וגוברות של מסוכנות.
לאור תלונות רבות של הולכי רגל כמו גם של נהגי מכוניות, הוחלט בתל אביב על מבצע של מיגור הרכיבה המסוכנת. משטרת תל אביב תנהג בחומרה רבה נגד נהגי אופנועים שייסעו בניגוד לחוקי התנועה וובהתאם לחומרת העבירה , האופנוע/קטנוע עלול להיות מוחרם.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (-צפה ב 1 תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
 


 


להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 
 

 
  חזור למעלה כל הזכויות שמורות לאיגוד קציני בטיחות מקצועיים בתעבורה   טל: 03-6390149   פקס: 03-6872214
 
לייבסיטי - בניית אתרים